Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Barbie - Popprinsessor
Isbn: 978-87-2685-158-8
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: juni 2021
Uppläsare: Amanda Krüger
Length: 34 minuter

Ljudbok

Barbie - Popprinsessor

Prinsessan Courtney och popstjärnan Erika byter av misstag plats med varandra och hamnar på fel läger. Courtney skickas till popstjärnelägret, medan Erika plötsligt befinner sig omgiven av kungligheter på prinsesslägret. Vad ska tjejerna ta sig till nu? Och kan de samarbeta för att rädda de båda lägren när trubbel lurar runt hörnet?

Mattels Barbie-docka är en modeikon, äventyrare och alla barns bästa vän. Sedan 1950-talet har hon inte bara varit en populär leksak i hem världen över, men hon har också varit stjärnan i flera böcker, filmer och TV-serier.

Barbies nya uppdrag är att inspirera barn att följa sina drömmar. En ny linje av dockor föreställer fantastiska kvinnliga förebilder så som handikappidrottaren Manasi Joshi, fotbollsspelaren Alex Morgan, Maya Angelou, Florence Nightingale och astronauten Sally Ride.

Barbie och tillhörande varumärken ägs av Mattel och används under licens från Mattel Europa. © 2021 Mattel

Följ med på fantastiska äventyr med Barbie och alla hennes vänner! Lös mysterier om hemliga dörrar, havsmonster och flaskpost, fånga skurkarna som hemlig agent, sjung i Barbies rockband, fira Chelsea’s födelsedag i Dreamtopia och flyg till tropiska stränder och nya planeter i avlägsna galaxer. Nu kör vi!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone