Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Nikkis dagbok #13: Berättelser om en (INTE SÅ) rolig födelsedag
Isbn: 978-91-8023-418-4
Publisher: Modernista
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: July 2021
Narrator: Lo Tamborini
Length: 3 hours 20 minutes

Audiobook

Nikkis dagbok #13: Berättelser om en (INTE SÅ) rolig födelsedag

Motsvarigheten till Jeff Kinneys »Dagbok för alla mina fans« - med en tjej som huvudperson! 45 miljoner sålda exemplar - översatt till fler än 40 språk.

»Nikkis dagbok är full av humor, oväntade vändningar och stor igenkänningsfaktor från tonårens berg- och dalbana.«  Anna Wilner, BTJ 

Nikki fyller år! Och tillsammans med sina bästisar Chloe och Zoey planerar hon såklart en storslagen födelsedagsfest! Det finns bara ett problem: Nikkis mamma vägrar ge dem den astronomiska summa de behöver för att planerna ska gå i lås. Typiskt föräldrar.
Men just när Nikki står redo att avblåsa hela kalaset får hon hjälp från väldigt oväntat håll... Det här blir en födelsedag som Nikki aldrig kommer att glömma! 

RACHEL RENÉE RUSSELL är bästsäljarförfattaren som toppat New York Times lista med succéserien Nikkis dagbok och den spännande nya serien Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har tryckts i mer än 45 miljoner exemplar världen över och de har översatts till ett fyrtiotal språk. Hon tycker om att jobba med sina båda döttrar, Erin och Nikki, som hjälper till att skriva och illustrera hennes böcker. Rachels budskap är: »Bli den hjälte du alltid har beundrat!«

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone