Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Marsin prinsessa
Isbn: 978-87-2665-561-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: July 2021

E-book

Marsin prinsessa

Yhdysvaltojen sisällissodan veteraani John Carter vaihtaa maisemaa koto-Virginiasta Arizonan osavaltioon kullan perässä. Kullan perässä on toki muitakin. Taistelu arvokkaasta mineraalista on niin ankaraa, että Carter joutuu pakenemaan muita kullankaivajia erääseen pimeään luolaan. Luola ei kuitenkaan ole pelkkä tavallinen luonnonilmiö. Se on mystinen tie suoraan planeetta Marsiin!

Marsissa Carter joutuu kasvotusten täysin uudenlaisten kulttuurien ja erilaisen fysiikan kanssa. Painovoima ei rajoita häntä kuten Maassa, ja hän tuntee olonsa vahvemmaksi kuin aikoihin. Tämä on hyvä asia, sillä toiminnalle altis Carter joutuu keskelle kidnappausselkkausta. Hänen tehtäväkseen tulee pelastaa Heliumin prinsessa Dejah Thoris. Planeettojen välinen romanttinen tieteisseikkailu voi alkaa!

Teos on Edgar Rice Burroughsin Mars-sarjan ensimmäinen osa. Sarjaa pidetään tieteisfantasian ja -romanssin pioneerinä. Sarja on innoittanut niin kirjailijoiden kuin tiedemiestenkin mielikuvitusta vuosikymmenten ajan.

Edgar Rice Burroughs (1875 - 1950) oli yhdysvaltalainen spekulatiivisesta fiktiostaan tunnettu kirjailija. Hänen rakastetuimpia teoksiaan ovat Tarzan- ja Mars-sarjojen kirjat.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone