Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Maailmojen murtaja
Isbn: 978-95-2364-206-5
Publisher: Aula & Co
Category:
Fantasy & Sci-Fi Young adults
Accessible since: August 2021
Narrator: Inkeri Hyvönen
Length: 22 hours 12 minutes

Audiobook

Maailmojen murtaja

Kuka tarttuu aseisiin, kun sankarit ovat kuolleet?


Pimeys on valtaamassa Allwardin. Viimeinen maailmat yhdistävä kehrä on sammunut jo tuhat vuotta sitten, ja sen myötä ovat katkenneet yhteydet eri ulottuvuuksien välillä. Nyt jokin on muuttumassa. Vallanhimoinen Taristan aikoo verenperintönsä voimalla avata kehrät, vapauttaa muinaisen jumaluuden ja syöstä maailman kaaokseen.

Jopa syrjäisessä satamakaupungissa asusteleva Corayne an-Amarat tuntee lähestyvän pimeyden. Pian totuus valkenee hänelle: hän on kehräverinen, Taristanin ainoa sukulainen ja muinaisen suvun viimeinen jäsen, joka voi pelastaa tuhoaan kohti ajautuvan maailman. Avukseen Corayne saa sekalaisen seurueen: Aseenkantajan, jonka on valittava kotinsa ja kunniansa välillä. Kuolemattoman, joka janoaa kostoa rikotun valan vuoksi. Verenhimoisen ja joukoistaan karkotetun palkkamurhaajan. Muinaisen noidan, joka verhoaa ennustukset arvoituksiksi. Väärentäjän, jolla on luurankoja kaapissaan. Palkkionmetsästäjän, jolla on mielessä kosto.

Heidän julma ja voittamaton vastustajansa, Hän Joka Odottaa, on päättänyt polttaa kuningaskunnat tuhkaksi. Tukenaan sillä on armeija, jollaista mikään maailma ei ole vielä nähnyt.

Maailmojen murtaja on Punaisen kuningattaren kirjoittajan uuden sarjan avausosa.

Victoria Aveyard on yhdysvaltalainen kirjailija ja käsikirjoittaja, jonka Punainen kuningatar -fantasiasarja on ollut huikea menestys. Los Angelesissa asuva Aveyard on kertonut kirjoittavansa kirjojaan14-vuotiaalle itselleen: tytölle, joka rakasti Tarua sormusten herrasta, mutta joka ei pystynyt samaistumaan sen hahmoihin.

”Klassista fantasiaa uusille lukijoille sovitettuna.” – Kirkus Review

”Kun luin Maailmojen murtajaa toivoin vain yhtä asiaa: että se ei koskaan loppuisi. Mestarillista fantasiaa!” – Sabaa Tahir, An Ember in the Ashes

”Uusi klassikko." – Marie Lu, Skyhunter


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone