Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Jääkalastaja
Isbn: 978-91-8000-343-8
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2021
Uppläsare: Karoliina Kudjoi
Length: 12 timmar 38 minuter

Ljudbok

Jääkalastaja

Lomakaupungin idylli vaihtuu jäiseen talveen

Kun tutkimusalus Idun saapuu Smögenin satamaan eräänä talviaamuna, tutkimuspäällikkö Kaj Malmberg löydetään murhattuna hytistään. Yliopiston rehtorille, Regina Löfdahlille, tapaus merkitsee skandaalia, sillä Kaj Malmbergin oli tarkoitus jakaa meritutkimuksen merkittävin palkinto vielä samana iltana Smögenin kylpylähotellissa.

Dennis Wilhelmson ja Sandra Haraldsson vedetään mukaan murhatutkimukseen, joka asettaa paitsi heidän yhteistyönsä, myös koko valtakunnan kansainväliset suhteet todelliseen testiin. Löytyykö murhan tekijä Smögeniltä vai voiko hän olla edelleen Idunilla, joka protesteista huolimatta saa luvan jatkaa tutkimusmatkaansa Norjan rannikkoa pitkin Huippuvuorille. Ja miten toisen maailmansodan aikaiset tapahtumat voivat liittyä murhaan?

Ruotsalainen Anna Ihrén kulkee Viveca Stenin ja Camilla Läckbergin jalanjälkiä kirjoittamalla pikkukaupunkiin sijoittuvia murhamysteerejä. Jääkalastaja on toinen osa Smögenin idylliseen merenrantakylään sijoittuvassa jännityssarjassa. Smögenin jylhät rannikkomaisemat, äärimmäiset sääolosuhteet ja pikkukylän salaisuudet ovat lumonneet kymmenettuhannet lukijat ja kuuntelijat Ruotsissa.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone