Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Koston oikeutus
Isbn: 978-87-2694-753-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: October 2021
Narrator: Panu Vauhkonen
Length: 8 hours 54 minutes

Audiobook

Koston oikeutus

Konepajayrittäjä löytyy ammuttuna työhuoneestaan Ylöjärveltä. Kesälomakauden juuri käynnistyessä helteinen perjantai-ilta on teollisuusalueella hiljainen eikä silminnäkijöistä ole juuri toiveita. Liittyykö yrittäjän ampuminen pari kuukautta aikaisemmin Lapissa paljastuneeseen murhaan, jonka uhri oli myös Ylöjärveltä lähtöisin ollut liikemies? Rikoskomisario Simppa joutuu tutkinnassa yhä syvemmälle häikäilemättömän liiketoiminnan sokkeloihin, joissa moraalilla ei ole mitään merkitystä. Oma haasteensa on siinä, että toimintaan on sekaantunut tärkeitä henkilöitä valtakunnan huipulta.

Kesken murhatutkinnan tapahtuu dramaattinen käänne, kun rikostutkijan kanssa suunniteltu operaatio menee kohtalokkaalla tavalla pieleen.

Koston oikeutus (2021) on Pertti Laineen rikosromaani murhatapauksesta, jossa on korkeat panokset. Laineen dekkarisarjan avaus Pisto sydämeen ilmestyi 2018. Sitä seurasivat Vainotut vuonna 2019 sekä Kohtalokas kutsu vuonna 2020.


Pertti Laine (s. 1949) on Lempäälässä asuva taloustieteen maisteri, joka on tehnyt pitkän työuran liike-elämässä. Hänen esikoisteoksensa Vainotut ilmestyi vuonna 2019.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone