Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Eläköön Kuusniemi
Isbn: 978-87-2802-517-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor
Tillgänglig sedan: oktober 2021
Uppläsare: Panu Vauhkonen
Length: 5 timmar 3 minuter

Ljudbok

Eläköön Kuusniemi

Kuusniemen kunnassa sattuu ja tapahtuu, eikä asukkaiden yhteiselo ota helpottuakseen. Nopola News on alkanut pitää palstaa, jolla kunnan asukkaat voivat avautua asioistaan ja kanssaeläjistään. Asiaa riittääkin: Iso-Urmaksen patsashanke herättää suurta närää paikallisten keskuudessa, ja kanttoriurkuri Piiparinen keskittyy tätä nykyä säveltämiseen ja ajelee öisin kylillä moponsa selässä. Kaiken lisäksi Pauli Antero Turpeisesta on tullut kimberliittiesiintymän myötä Kuusniemen rikkain mies.

Eläköön Kuusniemi (2009) on Heikki Luoman humoristinen teos fiktiivisestä Kuusniemen kunnasta, jossa asukkaat taistelevat keskenään niin pienistä kuin isoistakin seikoista. Teoksen hahmot ovat tuttuja Heikki Luoman käsikirjoittamasta Maalaiskomedia-televisiosarjasta, joka näytettiin vuosien 1998 ja 2007 välillä.

Heikki Luoma (s. 1944) on suomalainen kirjailija, joka on kirjoittanut romaanien lisäksi muun muassa näytelmiä, kuunnelmia ja televisiosarjoja. Hänen teoksiaan ovat esimerkiksi Surman suo (1989) ja Valtatie 13 (1990).

Suuryleisön keränneiden Maalaiskomedia-televisiosarjojen hahmot ovat taas täällä! Kuusniemen asukkaiden värikästä elämää seurataan nyt sarjojen käsikirjoittajan Heikki Luoman kirjoittamassa neljän romaanin sarjassa.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone