Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Det är fint att vara tankspridd
Isbn: 978-87-2694-029-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier Psykologi Medicin & hälsa Humor
Tillgänglig sedan: oktober 2021
Uppläsare: Johan Rapp
Length: 2 timmar 57 minuter

Ljudbok

Det är fint att vara tankspridd

JOHAN RAPP FÖDDES i en familj med borgerlig etikett och höga militärer (hans farbror var ÖB). Ordning var högsta prioritet. Kruxet var att Johan ofta glömde saker och hamnade i de mest knepiga situationer. Han var född tankspridd. Detta är den sanna berättelsen om hur han kämpar för att öka toleransen för tankspriddhet och startar de Tankspriddas riksförbund, som blivit en stor framgång.

Boken innehåller mängder av komiska anekdoter, tips som skickats in av medlemmar och en hjärtevärmande berättelse om hur en väldigt tankspridd son och en mycket ordningsam far kan mötas och överkomma sina olikheter med hjälp av humor och kärlek.

Lyssnarrecensioner för DET ÄR FINT ATT VARA TANKSPRIDD:

***** Rolig och klok som en bok.

***** Med tankspriddhet som röd tråd väver Johan en rolig, intressant och lärorik berättelse om sig själv och sin familj. Allting kryddat med vetenskap och roliga anekdoter. Inläsningen är levande och med glimten i ögat. Jag sträcklyssnade på boken.

***** Riktigt rolig bok. Då man både känner igen sig och andra personer man känner. Intressant att känna till och tips på tillämpningar. Tack Johan för att du skrev denna bok.

***** Rekommenderas. Många roliga anekdoter.

JOHAN RAPP är journalist och författare som bland annat skrivit HANDBOK FÖR TANKSPRIDDA, BLI HJÄRNSMART med flera andra populärvetenskapliga böcker. Johan är också en populär föreläsare om tankspriddhet, när han kommer ihåg det.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone