Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Parittomat pankkirosvot
Isbn: 978-87-2802-930-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: October 2021

E-book

Parittomat pankkirosvot

Härmän häjy Juho Kaaponpoika Helapää puolustaa sorrettuja Villissä lännessä mutta yrittää hillitä herkkää liipasinkättään. Hän on jo tappanut liiaksi. Kun liikemiehiksi esittäytyvät veljekset Puujalka-Joe ja Kuuden varpaan Jimmy pyytävät päästä Juhon vaunuihin, hän ottaa miehet kyytiin ja kuuntelee huvittuneena, kun he kertovat aikovansa perustaa kylään kasinon. Veljekset eivät kuitenkaan ole yhtä vaarattomia kuin aluksi vaikuttaa. Niinpä Wild Finn joutuu jälleen tositoimiin.

Parittomat pankkirosvot kuuluu FinnWest-tarinasarjaan, joka kertoo historiallisista lännensankareista ja -roistoista humoristisesti ja vauhdikkaita juonenkäänteitä säästelemättä.Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan kovaksikeitetyistä rikosromaaneistaan. Uransa alkuvaiheilla hän kirjoitti myös lännenlukemisto FinnWestiin.


Härmän häjy Juho Kaaponpoika Helapää vahtii oikeuden toteutumista suomalaisissa lännentarinoissa. Wild Finn kohtaa seikkailuissaan niin paatuneita roistoja kuin pyssysankareitakin.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone