Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Skräcknatt
Isbn: 978-87-2698-732-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery True Crime
Accessible since: January 2022
Narrator: Anna Thiam
Length: 15 hours 50 minutes

Audiobook

Skräcknatt

Eve Renner har stått på dödens tröskel. Ett samtal från en gammal vän ledde henne till stugan där det hemska hände. Där hon såg sin vän ligga i en pöl med blod - och där hennes älskare Cole Dennis sköt henne innan hon tappade medvetandet. Varför gjorde han det? Eves minnesluckor gör att hon inte får något grepp om traumat som nästan tog hennes liv. Och på grund av minnesluckorna är Cole en fri man ...

Medan Eve försöker komma vidare skakas plötsligt New Orleans av en rad mord som förbryllar polisen. Att de på något sätt hänger ihop är uppenbart: offren har alla tatuerats med en specifik nummerkombination. Men vad betyder den? Alla vägar leder så småningom till Our Lady of Virtues, det nedlagda mentalsjukhuset där Eve spenderat en stor del av sin barndom. När hon själv plötsligt står i hemligheternas centrum tvingas hon sätta sin tillit till den sista personen hon någonsin velat be om hjälp. Vad hon än gör, verkar det kunna kosta henne livet. Vad är det som döljer sig i sjukhusets mörka gångar?

'Skräcknatt' är den fjärde delen i Lisa Jacksons New Orleans-serie med poliserna Rick Bentz och Reuben Montoya.

Lisa Jackson, född 1952, är en amerikansk författare som lyckats med bedriften att toppa New York Times prestigefyllda bästsäljarlista. Hon är verksam inom flera genrer, men mest känd är hon kanske för sina insatser i deckarvärlden. Lisa har även skrivit en serie ihop med sin syster, Nancy Bush, som också är författare.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone