Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Hitta dem döda
Isbn: 978-91-7719-117-9
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2022
Narrator: Peder Falk
Length: 16 hours 38 minutes

Audiobook

Hitta dem döda

Tvära vändningar och nervkittlande rättegångsdramatik när krimialintendent Roy Grace är tillbaka

Efter att ha avslutat sin utstationering vid Londonpolisen får Roy Grace ett tips om en mäktig knarkhandlare som har sin bas i Brighton. Och redan första dagen tillbaka på sitt gamla jobb kallas han till vad som först verkar vara ett motivlöst mord. Men gradvis dras både utredningen och Grace in i den hänsynslöse knarkhandlarens sfär. Och när han ställs inför rätta visar han sig vara en man som bokstavligen är beredd gå över lik, så länge han går fri.

I juryn sitter den unga kvinnan Meg Magellan, vars liv just slagits i spillror. Megs dotter är i händerna på en okänd gärningsman och reglerna för att någonsin få återse henne är enkla. I slutet av rättegången måste hon se till att juryn säger två ord: inte skyldig.

***
PETER JAMES är en brittisk författare och filmproducent med bas i London och Brighton. Han har röstats fram som den bästa deckarförfattaren genom tiderna av bokhandelskedjan WH Smith och belönades 2016 med en Diamond Dagger av Crime Writers Association. Hitta dem döda är den sextonde boken i hans hyllade serie om kriminalintendent Roy Grace, som även filmatiserats med John Simms i huvudrollen.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone