Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Djupens dotter
Isbn: 978-91-7977-464-6
Publisher: Bonnier Carlsen
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: February 2022

E-book

Djupens dotter

Världshaven bär på många outforskade hemligheter. Ana Dakkar tänker bli en av dem som utforskar dem! Hon är elev på Harding-Pencroft-akademin, en fantastisk internatskola som ger bästa möjliga grundutbildning för att eleverna efter high school ska kunna gå vidare till mer avancerade utbildningar inom alla områden med inriktning på det marina, inklusive armén.

Men Ana är också väl medveten om farorna och riskerna med djupa vatten – hon miste båda sina föräldrar under en vetenskaplig expedition. Den ende hon har kvar i familjen är storebror Dev som också går på akademin.

Och nu, efter sitt första år på skolan, är det dags för Ana att göra sitt första stora prov. Testet är topphemligt. Eleverna i Anas årskurs vet bara att de ska plockas upp vid akademin för att köras till en av skolans utbildningsbåtar och de kommer att vara borta hela helgen.

Men på väg till hamnen inträffar en katastrof som kommer att förändra dem för all framtid …

I sina succéböcker om halvgudar har har Rick Riordan trimmat fram den perfekt mixen av spänning, äventyr och humor som vi får njuta av även här!Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone