Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Bamse aarrejahdissa
Isbn: 978-87-2808-881-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: February 2022

E-book

Bamse aarrejahdissa

Bamse ja Pomppi löytävät isoäidin ullakolta vanhoja merirosvovaatteita ja kartan, joka ei olekaan mikä tahansa kartta. Siihen on merkitty kuusi rastia. Voisiko aarteitakin olla kuusi? Bamse, Pomppi ja Kilpinen seilaavat Viktoria-veneellä merelle tutkimaan, mitä rastien kohdalta löytyy.

Pian selviää, etteivät he olekaan ainoat aarteenetsijät. Ehtiikö Bamse ystävineen paikalle ensimmäisenä?

Rune Andréasson (1925–1999) oli ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Hän innostui piirtämisestä jo lapsena, ja lukiossa hän piirsi ensimmäiset sarjakuvansa Allers Familj -lehteen. Uransa aikana Andreásson on lumonnut lukijat tarinoillaan Pellefantista ja ennen kaikkea Bamsesta – maailman vahvimmasta nallesta. Bamse on Ruotsin menestynein lastensarja, josta on tehty myös piirroselokuva.

Tervetuloa Bamsen maailmaan!
Kun Bamse syö Isoäidin jymyhunajaa, hänestä tulee maailman vahvin nalle. Hän on myös maailman kiltein nalle. Hän auttaa kaikkia pulaan joutuneita – olipa kyseessä sitten ystävä tai joku muu. Bamse on naimisissa Leenan kanssa, ja yhdessä heillä on neljä lasta: kolmoset Nalle-Maija, Teddy ja Lennu sekä nuorimmainen Pampula. Kun Bamse ei työskentele metsässä, hän on usein ulkona seikkailemassa parhaiden ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa.

EPUB3: Fixed format


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone