Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Neljä tuhatta viikkoa
Isbn: 978-95-2388-039-9
Publisher: Siltala
Category:
Medicine & Health
Accessible since: March 2022

E-book

Neljä tuhatta viikkoa

Normipäivä nykytyöelämässä: sähköpostilaatikko tulvii, to-do-listat pitenevät, yhä useampi kiireellinen asia vaatii huomiota, tunnit eivät riitä, keskittymiskyky hajoaa. Ratkaisuksi haetaan tehokkuutta ja ajanhallintakonsteja, tapoja tehdä vielä vähän enemmän.

Arkikiireiden takana on kuitenkin yksi perimmäinen ongelma, jota ei voi ratkaista. Ihmisellä on koko elämässään aikaa rajallinen määrä - nelisentuhatta viikkoa, jos selviää 80-vuotiaaksi.

New York Timesin ja Sunday Timesin bestsellerlistoille heti ilmestyttyään noussut Neljätuhatta viikkoa on uudenlainen opas ajan hallintaan. Sen sijaan, että pyrimme mahdottomaan päämäärään - saamaan kaiken tehtyä - meidän tulee ymmärtää rajallisuutemme ja keskittyä tekemään asioita, jotka tekevät elämästämme hyvän. Loputtoman aikataulujen ja vaatimusten kanssa kamppailemisen ei tarvitse olla pysyvä elämäntilanne, vaan siihen johtaneista valinnoista voi oppia pois.

Neljätuhatta viikkoa nojaa eri aikojen filosofien, psykologien ja muiden ajattelijoiden näkemyksiin. Se muovaa uudelleen käsityksemme ajasta - ja vapauttaa meidät sen hirmuvallasta.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone