Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Mansikkaonnea – eroottinen novelli
Isbn: 978-87-2682-840-5
Förlag: Cupido
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Anna-Kreetta Kastanja
Length: 37 minuter

Ljudbok

Mansikkaonnea – eroottinen novelli

Hissin katon pehmeä valo on imarteleva ja pehmentää piirteitäni. Kaksi vaaleaa hiussuortuvaa on karannut poninhännästäni ja keikkuu vaimeasti kasvoillani. Punaiset, täyteläiset huuleni ovat jääneet hienoon hymyyn ja kertovat sisälläni möyrivästä orastavasta jännityksen tunteesta. Kuka on tämä mies? Mihin seikkailuun olen astumassa? Sydämeni pamppailee kevyesti ja odottavasti ohuen ja vaalean paitani alla, joka myötäilee paljastavasti pyöreitä, terhakoita rintojani. Musta, tiukka hameeni on liukunut aavistuksen ylös, ja oion sitä hieman. Alhaalla on auto odottamassa, kuten mies sanoi.

Istuudumme sohvalle, ja eteeni asetetaan kulhollinen punaisia mansikoita. "Haista", hän sanoo ja nostaa suurta, mehevää mansikkaa. Se tuoksuu taivaallisen makealta. Hän laskee päätään niin, että vain mansikka erottaa kasvomme toisistaan, tuo leikkisästi kielen ulos suustaan ja nuolaisee mansikan pintaa. Hän katsoo kujeilevasti silmiini. "Maista", hän sanoo ja pitää mansikkaa suuni edessä.

Mitä tapahtuu Berliinissä?

Lue myös Onnekas.

Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone