Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Sokea intohimo – eroottinen novelli
Isbn: 978-87-2682-761-3
Förlag: Cupido
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Marja-Liisa Kumpulainen
Length: 43 minuter

Ljudbok

Sokea intohimo – eroottinen novelli

"Kerron sinulle ensimmäisestä eroottisesta suhteestani", Sandra sanoi ja työnsi hermostuneena kätensä pitkien, platinanvaaleiden hiustensa läpi. "Aion olla kiusallisen avoin ja rehellinen", hän sanoi.

Sandra makasi puolialastomana sängyllä edessäni. Hän oli viimeinkin pyytänyt minut asuntoonsa. Olin viimeinkin saanut hänet sänkyyn.

"Kun ajattelen häntä tänä päivänä, näen edessäni Andrea Bocellin, sen sokean tenorin, tiedäthän. Mutta se on varmaan siksi, että Andrékin oli sokea."

Hän makasi silmät suljettuina ja tunteet siltä ajalta olivat silmin nähden palautuneet. Annoin itseni tempautua mukaan.

"En ole koskaan tuntenut sellaisia sormia", hän sanoi vapisevin huokauksin. "Niin herkät, niin varovaiset, mutta samalla kykenevät sytyttämään sellaisen tulen, jota en koskaan aiemmin ollut tuntenut. Seisoin siinä lamaantuneena ja annoin hänen riisua pikkuhousuni yltäni. Väristen ja henkeäni haukkoen tunsin housujeni tippuvan ja hänen polvistuvan."

Hänellä oli jalassaan tiukat farkut. Olin jo avannut napit. Niiden alla hänellä oli valkoiset puuvillapikkuhousut niin kuin silloinkin. "Ja sinä vain seisoit siinä", toistin samalla, kun vedin ja hivutin sinisiä housuja hänen yltään.

Huomasin olevani ylpeä jokaisesta yhtäläisyydestä jumalaisen Andrén kanssa. Hänestä tuli esikuvani, oppimestarini.

Lue myös Pääsiäisaamu sammuttaa surun.

Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone