Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Polttavaa! – eroottinen novelli
Isbn: 978-87-2682-777-4
Förlag: Cupido
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Marja-Liisa Kumpulainen
Length: 45 minuter

Ljudbok

Polttavaa! – eroottinen novelli

Kun astuin sisään ruokakauppaan, pysähdyin hetkeksi rauhoittaakseni hermojani. Odotus oli oikeastaan idioottimaista. Ihmisethän eivät voineet aavistaa, miksi tarvitsin sen yhden ainesosan. Sehän voisi olla tärkeä päivällisen osa, niin he ajattelisivat! Mutta ei se aivan niin ollut. Inkivääreissä oli valinnanvaraa, oli suuria ja pieniä, mutta minä etsin sellaista, jossa oli erityisen pitkä sormi. Puristelin, tunnustelin ja tutkistelin inkiväärejä eikä mennyt kauaakaan, kun tunsin punastuvani samalla, kun pulssini nousi. Vieressäni seisova mies tutki aivan inkiväärien vieressä olevaa laatikkoa, jossa oli valkosipuleita. Ymmärsikö hän, miksi tein valintani niin kriittisesti? Ei, ei hän voinut. Ja sitä paitsi saattoihan olla, että hän suunnitteli jotakin yhtä kinkyä valkosipulinsa kanssa. Yhtäkkiä näin täydellisen inkiväärin, nappasin sen ja nousin ylös.

"Ah!" huudahdin, puristin inkiväärin rintaani vasten, rypistin ostoslistani kokoon ja otin askeleen taaksepäin.

"Oletko kunnossa?" vieras mies kysyi ja otti kiinni kyynärpäästäni tukeakseen minua. Säilytin tasapainoni ja katsoin häneen. Hänen sormensa olivat lujat ja turvalliset.

Mitä ihmettä nyt tapahtuu? Entä mitä tapahtuukaan, kun palaan kotiin?

Lue myös Junamatka himoon.

Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone