Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Paja
Isbn: 978-91-8034-320-6
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: april 2022

E-bok

Paja

Häikäilemätöntä peliä ja vastustamatonta vetovoimaa

Irina Alila pyörittää kaupungin rahoittamaa pajaa, joka tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa. Paja sijaitsee loistavalla paikalla julkisten kulkuvälineiden päässä, trendikkääksi muuttuneessa kaupunginosassa. Tontin vuokrasopimus on päättymässä, ja vastoin Irinalle esitettyjä lupauksia tontin omistavan yrityksen uusi toimitusjohtaja Filip Lindell päättää häätää pajan tontiltaan ja rakentaa yritykselleen uuden keulakuvakonttorin. 

Filip Lindell, etuoikeutetun suomenruotsalaisperheen vesa, on Irinan mielestä oiva esimerkki kopeasta kukkoilijasta, joka ajattelee vain voittojen maksimointia. Häiritsevän hyvännäköinen toimitusjohtaja tosin vetää Irinan jalat veteliksi, mutta Irina ei ole primitiivisten viettiensä vietävissä vaan lähtee soitellen sotaan. Hän uhkaa Filipiä oikeustaistelulla. Filip kiinnostuu pienestä mutta pippurisesta pajan johtajasta ja ehdottaa, että ongelmasta keskusteltaisiin päivällisen äärellä. Alkaa taistelu, jossa pelissä on paitsi Irinan rakastama paja myös jotain paljon haavoittuvaisempaa: hänen sydämensä. 

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa näiden välistä eroottista jännitettä uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan: pinkkeihin, sinisiin ja punaisiin tarinoihin. Ääni- ja e-kirjojen kannen väri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillä ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyä ryhmäseksiä, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sävyltään synkempiä ja voivat sisältää muun muassa alistamista, bdsm:ää, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat järkyttää herkempää kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa päähenkilöt ovat täysi-ikäisiä ja seksi on suostumuksellista.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone