Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Människobyn : Staden som ständigt utmanas
Isbn: 978-91-7809-259-8
Förlag: Brombergs Bokförlag
Kategori:
Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: maj 2022

E-bok

Människobyn : Staden som ständigt utmanas

Hur bygger vi hållbara och levande städer i framtiden? Har synen på byggande och stadskärnans funktion förändrats? Under pandemin har frågor kring hur vi ska arbeta, konsumera och leva satts på sin spets. Här delar Mats Hederos, en av Sveriges mest visionära fastighetsförvaltare, med sig av sina tankar kring förvandlingen av Stockholms city under det senaste decenniet och ger oss sin syn på hur stadskärnan i framtiden kan göras mer attraktiv med hjälp av bland annat kultur och idrott.

Många säger att stadskärnor kommer att dö nu när människorna vill bort från staden. I verkligheten finns dock inga tecken på att staden har tappat sin attraktivitet. Men den behöver skapas på ett nya sätt, av nya aktörer och samarbetspartners.

I Människobyn berättar han för oss om hur nya tankesätt och samarbeten kommer att visa vägen för hur våra framtida städer görs mera levande, människotillvända, hållbara och attraktiva. Han tar upp frågor som alla världens ledare diskuterar i detta nu, frågor som är helt avgörande för hur vi lever våra liv i staden.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone