Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Föräldramöte - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2672-259-8
Förlag: Cupido
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: maj 2022

E-bok

Föräldramöte - erotiska noveller

"Hans smekningar smälte alla förnuftiga tankar och försvar. Jag skakade, gnistrade och lät honom leda mig. Han drev mig upp mot väggen, lyfte skjortan och pressade hårt runt mina bröst. Han kysste det ena medan han knådade det andra med sin ena hand. Jag stönade av kåthet och särade benen något."

Min man var försenad och skulle därför inte vara med på föräldramötet med den snygga läraren som gjorde mig kåt. Det gjorde inget, ingenting kunde hända eftersom det var fler som hade möte efter mig. Men vad skulle hända om nästa möte var inställt?

Läs också För öppen scen och Kvällsöppet.


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone