Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Hankatt på friarstråt – erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-625-9
Förlag: Cupido
Kategori:
Feelgood Erotik
Tillgänglig sedan: maj 2022

E-bok

Hankatt på friarstråt – erotisk novell

"Jag lyfte höfterna, kände hur stringen gled åt sidan, visste att den blottade min våta, nakna fitta. För första gången hejdade han sig. Han rörde inte vid mitt kön, nejdå. Han lät bara fingret glida upp intill, så nära, så olidligt långsamt."

Mannen som stod framför mig fick mig att rodna som en tonårstjej. Det var bara han och jag, anonyma i folkmassan, den stensatta piazzan, den ljumma sommarkvällen, skratten, hans doft, hans sätt att snudda vid mig när han fyllde på mitt rödvinsglas. Tio års dygd och trohet fick mig att samla allt jag hade av styrka och moral. Jag försökte dra mig undan, men när han lade handen under min haka och höll fast mig i två sekunder var det allt som behövdes för att jag skulle bli matt i kroppen och ge efter.

Läs också Användarfel.


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skämmande. Alla är välkomna i Cupidos universum, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone