Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Kartano
Isbn: 978-91-8034-332-9
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance Erotic
Accessible since: May 2022

E-book

Kartano

Vanhan kartanon kielletty hedelmä

Pitkässä parisuhteessa siipeensä saanut Inkeri lähtee töihin Unkariin komeaan vanhaan aateliskartanoon, jossa Mäkisen varakas perhe valmistautuu tyttärensä tuleviin häihin. Inkeri ihastuu kartanoon välittömästi, ja kun pääovista vielä astuu häkellyttävän komea ja eksoottisen näköinen muukalainen, Inkerin toiveet kiihkeästä vierasmaalaisesta lohduttajasta ottavat tuulta alleen. Inkerin onnettomuudeksi käy kuitenkin pian ilmi, että mies, johon Inkeri ihastuu ensi silmäyksellä on tulevien häiden sulhanen, Ilkka Vahtokari. 

Inkeri pettyy pahan kerran, ja vaikka hänen tunteensa näyttävät saavan vastakaikua, hän ei aio sotkeutua varattuun mieheen. Niinpä hän yrittää etsiä korviketta tilalle ja heittäytyy paheelliseksi osoittautuvaan kartanoelämään. Ilkka ei kuitenkaan aio antaa periksi, ja Inkeri on pian tiukan valinnan edessä: tyydyttääkö rakkauden kaipuu muiden sinkkumiesten kanssa vai antaako periksi Ilkalle, joka ei yritäkään teeskennellä, että hänellä olisi Inkerille enempää annettavaa kuin lyhyt mutta tulenpalavan kuuma kesäromanssi?

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa näiden välistä eroottista jännitettä uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan: pinkkeihin, sinisiin ja punaisiin tarinoihin. Ääni- ja e-kirjojen kannen väri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillä ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyä ryhmäseksiä, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sävyltään synkempiä ja voivat sisältää muun muassa alistamista, bdsm:ää, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat järkyttää herkempää kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa päähenkilöt ovat täysi-ikäisiä ja seksi on suostumuksellista.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone