Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Virkistävä uimareissu – eroottinen novelli
Isbn: 978-87-2682-756-9
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: May 2022
Narrator: Samu Lehtisalo
Length: 36 minutes

Audiobook

Virkistävä uimareissu – eroottinen novelli

Edessäni siintävällä kalliolla makasi kaksi aurinkoa ottavaa ihmistä. Kaksi tyttöä, suunnilleen minun ikäisiäni. Yläosa paljaana. Toinen oli blondi, toinen tummahiuksinen. En pystynyt olemaan kokonaan tuijottamatta. Tytöt mitä ilmeisimmin säikähtivät, kun pölähdin paikalle, ja käänsivät minulle nopeasti selkänsä. Tummahiuksinen nosti toisen kätensä peittämään rintojaan samalla, no, henkeään haukkoen, voisi kai sanoa. Blondi katsoi minua hymyillen.

Tunsin penikseni jäykistyvän työhousujeni sisässä. Tummatukkainen tyttö huomasi shortsieni alkavan pullottaa ja avasi aavistuksen suutaan. Pidin itseni kasassa. Vartaloni on melko hyvässä kunnossa. Yläkroppa on V:n muotoinen ja hoikka, ja minulla on pikkuruinen sixpack, josta olen ylpeä.

Mitä luulet tällä uintireissulla tapahtuvan?

Lue myös Otettu.


Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone