Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Valta
Isbn: 978-87-2841-225-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Hannamaija Nikander
Length: 7 timmar 38 minuter

Ljudbok

Valta

Kun arvostettu geneetikko Olavi Heikkinen murhataan raa’asti työpaikalleen, vanhempi rikoskonstaapeli Irina Pärn on ymmällään. Mikä on murhan motiivi? Vai onko kyseessä ollut äkkipikaisesti suoritettu tappo?

Myös patologin tutkimuksessa paljastunut omituinen löytö herättää lisäkysymyksiä. Mitä Heikkinen oikein piilotteli? Mitä hänellä oli työn alla? Menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus punoutuvat yhteen rikostutkimuksen edetessä ja ratkaistavaksi jää, kenellä oikeastaan on valta päättää muiden elämästä? Samaan aikaan Pärnin on myös selvitettävä, voiko tulevaisuutta edes olla, jos ei uskalla kohdata menneisyyttään?

Heikkisen kuoleman takana on paljon monimutkaisempi ja yhteiskunnallisempi syy kuin Pärn osasi alun perin edes aavistaa – eikä Pärn aio luovuttaa ennen kuin syyllinen on saatu vastuuseen.

Valta on Emma Uusihakalan hyytävä ekodekkari täynnä jännittäviä käänteitä. Se on itsenäinen jatko-osa teokselle Ei voi korjata (2020).

Sagan ympäristökirjat ovat monipuolisia puheenvuoroja ilmastosta, ympäristöstä ja luonnosta.

Emma Uusihakala (s. 1980) on helsinkiläinen kirjailija. Hän julkaisi esikoisteoksensa Ei voi korjata vuonna 2020. Uusihakalan kirjat sivuavat lääketiedettä ja syy sille löytyy hänen päivätyöstään kätilönä. Kirjailijan omiin kirjasuosikkeihin sisältyvät Robin Cookin ja Jo Nesbøn tuotannot, mutta tasapainoksi on pakko välillä lukea myös Harry Pottereita ja rakkaustarinoita, sillä tämän dekkaristin sisällä asuu myös ikuinen romantikko.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone