Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for I väntan på döden
Isbn: 978-99-7964-387-6
Publisher: Jentas IS
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2022
Narrator: EvaMaria Oria
Length: 11 hours 17 minutes

Audiobook

I väntan på döden

Omtöcknad och förtvivlad sitter Amanda Quincy bakom ratten. Mannen hon älskar sitter bredvid henne i bilen och tillsammans har de druckit flera flaskor champagne. Eller är det bara hon som har druckit? Hon är vagt medveten om att hon med sina alkoholproblem inte borde ha druckit en droppe – och framförallt inte satt sig på förarplatsen i bilen.
Tårarna rinner nerför hennes kinder. Mannen bredvid talar viskande till henne.
”Det är lika bra att du inser sanningen … Du kan inte behålla en man … Du är bara ett värdelöst fyllo … Gör slut på ditt lidande … Kör fortare …”
Bland det sista Amanda ser är att mannen bredvid henne spänner säkerhetsbältet hårdare om sig. Själv har hon inte brytt sig om något bälte. Dimmigt ser hon en telefonstolpe torna upp sig framför henne i mörkret, och sedan blir allt svart.
Medan Amanda slungas ut genom vindrutan sitter mannen säkert fastspänd och blir bara en smula omskakad. När han är säker på att Amanda är död lämnar han bilen. Hans uppdrag är slutfört … Nu måste han börja planera nästa.


Lisa Gardner gav ut sin första roman när hon var 20 år gammal. 1993 tog hon examen vid University of Pennsylvania. Under två år arbetade Lisa som konsult på ett företag och skrev samtidigt sju romaner som gjorde henne till en efterfrågad författare. Nu skriver hon på heltid i sitt hem i Boston.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone