Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Verkko kiristyy – eroottinen novelli
Isbn: 978-87-2682-784-2
Förlag: Cupido
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: augusti 2022
Uppläsare: Juhani Linjala
Length: 39 minuter

Ljudbok

Verkko kiristyy – eroottinen novelli

Ulkona on viileää. Vedän takin kauluksen kunnolla ylös ja kävelen tuulta päin. Minun täytyy pissata, joten menen kujalle, asetun roskisten taakse ja teen, mitä täytyy. Horjun hieman. Olen epäilemättä juonut liian monta snapsia tänä iltana. Samassa, kun suljen vetoketjun, näen varjon, joka liikkuu lähistöllä. Voi, olen vain näin vähän valmis vaikeuksiin. Automaattisesti tunnustelen pistooliani vasemman käsivarren alla, tunnen oloni heti turvallisemmaksi ja kävelen takaisin kohti valaistua pääkatua.

Suurikokoinen mies nojaa seinämuuria vasten toinen jalka koukussa. Hän kääntyy minua kohti. "Kuulin, että etsit jotakin", hän sanoo matalalla äänellä. Mumisen vahvistukseksi "hmmm". En halua paljastaa liikaa, sillä kuka tietää, jos hän bluffaakin?

Mikä tämä hämärä tehtävä on, ja mitä oikein tapahtuu?

Lue myös Heddalmetsän peikot.



Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone