Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Maan ääniä
Isbn: 978-91-7829-729-0
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2022

E-bok

Maan ääniä

Mykkä tuska etsii pakotietä Tuula T. Matintuvan varmaotteisessa, viidennessä dekkarissa

Teinityttö löydetään surmattuna lenkkipolulta. Viikkoa myöhemmin samaisen polun varrelta löytyy murhattu perheenäiti, vain tekotapa on eri. Liittyvätkö tapaukset toisiinsa? Rikosylikonstaapeli Alina Mänty työtovereineen kuulustelevat Viljavainiontien asukkaita, joista erikoisin on yksinäinen kuusikymppinen Saara, läheisen maatilan naimaton tytär, joka ei ole puhunut mitään vuoden 1967 jouluaaton jälkeen. Saara viettää paljon aikaa tarkkaillen ympäristöään. Tietäisikö hän jotain ratkaisevaa?

Pian poliisi alkaa olla vakuuttunut, ettei murhaaja ole ulkopuolinen vaan joku Viljavainontien varren asukkaista, sillä asioita salaillaan ja totuutta vääristellään. Yksityiselämässäänkin hauraita uusia alkuja kypsyttelevä Alina Mänty joutuu työtovereineen availemaan monenlaisia solmuja ennen kuin totuuden oraat alkavat puskeutua esiin.

Maan ääniä on viides osa Etelä-Pohjanmaalle sijoittuvassa dekkarisarjassa, jonka päähenkilönä on älykäs ja kovahermoinen rikosylikonstaapeli Alina Mänty.

Tuula T. Matintupa on tuottelias kirjailija, joka on kirjoittanut uransa aikana lukuisia romaaneja ja dekkareiden ohella myös nuortenkirjallisuutta ja fantasiaromaanin. Matintupa asuu Alajärvellä, Etelä-Pohjanmaalla.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone