Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Den som inte finns
Isbn: 978-91-8955-311-8
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Lo Kauppi
Length: 9 timmar 42 minuter

Ljudbok

Den som inte finns

När ett fullsatt flygplan utanför Umeå sprängs i ett bombattentat slipper en slutkörd kommissarie Roland Fransson hålla i utredningen, men dras ofrivilligt in i fallet av sin dotter Anna. En forskare, som avslöjat obekväma sanningar om en religiös friskola, är en av de omkomna i kraschen. Anna vet mer än hon borde. Det ?nns en person som har motiv för bombdådet, nämligen ägaren till friskolan. Ska det faktum att han be?nner sig i Dubai stoppa hennes efterforskningar? Nej, inte alls – snart har Anna fått med sig forskarens änka, sin pappa och hans nya ?ickvän till Dubai, en stad som hamnat i centrum för ett världspolitiskt och cyniskt spel kring stormakternas underrättelsetjänster. Men hindren är många och riskerna stora – till och med för en ovanligt skärpt ung tjej från Västerbotten.

Den som inte finnsär en spänningsroman om den lilla människans kamp mot högre makter i dess olika former. Den är lika mycket en västerbottnisk deckare som en internationell pulshöjande thriller, lika mycket underhållning som djupt allvar. Boken är den andra i Mikael Anderssons serie Morden i Västerbotten. Den första,Den som illa gör, utkom 2021.



Mikael Andersson, född 1966 i Umeå, arbetar som överläkare och ögonkirurg. Västerbotten har varit hem åt släkten i många generationer och sedan 2018 har han arbetat på deckare inspirerade av landskapets miljö och historia.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone