Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Det krökta rummet
Isbn: 978-87-2845-130-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2022

E-bok

Det krökta rummet

Ett tungt oktoberdis vilar över universitetsstaden. Cecilia Fagerström går sin första termin på läkarlinjen och är mitt i en omvälvande fas i livet. Hon slits mellan krav på studieresultat och rollen som småbarnsförälder. Familjens försörjning försöker hon få att gå ihop genom att arbeta extra inom äldreomsorgen.

Inte långt från området där hon bor sker ett brutalt lägenhetsmord som blir det dominerande inslaget i nyhetsmedia. Samtidigt inträffar en rad händelser som tyder på att gärningsmannen kan finnas i hennes direkta omgivning – och att personen har kopplingar till henne själv.

Under ett patientmöte träffar Cecilia Lisa Arvidsson, en 88-årig änka i förorten. De får genast en speciell kontakt och Cecilia bestämmer sig för att dela sin oro med henne. Saker och ting verkar inte vara som hon tror och mordhistorien kryper sig allt närmare inpå henne.



Magnus Falk är en svensk författare och läkare. När han inte skriver böcker arbetar han som specialist inom allmänmedicin på en vårdcentral i Linköping. Han är dessutom docent vid Linköpings universitet. I sitt författande har Falk bl.a. skildrat Sveriges första kvinnliga läkare, Karolina Widerström, i romanen Fjärilsdansen.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone