Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Soturimunkin perintö
Isbn: 978-87-2844-898-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Memoirs & Biography Travel & Holiday
Accessible since: September 2022
Narrator: Mikko Toiviainen
Length: 6 hours 12 minutes

Audiobook

Soturimunkin perintö

Suomalainen lääkäri Joonas Tolvanen on harjoitellut Shaolin kung-futa Kiinassa lukiolaisesta lähtien. Nyt hän on jälleen matkustanut Kiinaan, mutta palavin intohimo lajia kohtaan alkaa jo hiipua. Mitä tehdä seuraavaksi, kun jokainen Kiinan-matka tuntuu voivan olla viimeinen?

Tällä kertaa arki kung-fu-mestari Shifun kanssa menee kuitenkin täysin uusiksi, kun koululle saapuu uusi oppilas, saksalainen Samuel. Samuelin into saa Joonaksenkin syttymään taas harjoittelusta. Yhteiselo ei kuitenkaan jatku ongelmitta. Nopeasti syventynyt ystävyys on vaarassa katketa kokonaan – tai aiheuttaa molemmille pysyviä vammoja.

Soturimunkin perintö kuvaa Tolvasen värikkäitä kokemuksia Kiinan-matkoilla ja muualla maailmalla. Kung-fu-harjoittelun lisäksi hän joutuu kaksintaisteluun Ninjapojan kanssa, unissakävelee alasti päivystyssairaalan käytävillä ja oppii arvokkaita elämänohjeita entiseltä gangsterilta.Joonas Tolvanen (s. 1989) on joensuulainen lääkäri, Shaolin kung-fu-opettaja sekä kirjailija. Hänen esikoisteoksensa Soturimunkin oppipoika (2017) kuvasi nuoren Tolvasen vauhdikkaita vaiheita kiinalaisissa kung-fu-kouluissa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone