Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Laiva huusi yössä
Isbn: 978-87-2848-962-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: September 2022
Narrator: Antti Jaakola
Length: 3 hours 39 minutes

Audiobook

Laiva huusi yössä

Salapoliisisarja Komisario Palmun hengessä sukeltaa menneen ajan Helsinkiin.

Eletään 1940-lukua. Lindin pariskunta asuu leveästi merellisessä Helsingin Kaivopuistossa. Professori Lind on vaimoaan huomattavasti vanhempi. Rouva Lind puolestaan on ylväs ja kaunis ja saa miesten katseet kääntymään. Harva kuitenkaan tietää, että rouva Lindillä on myös toinen puoli – hän osaa olla julma ja laskelmoiva. Kun eräiden illallisten jälkeen rouva Lind löytyy huoneestaan kuolleena, professori Lind vaikuttaa syylliseltä. Mutta onko murha niin yksinkertainen? Rouva Lindillä on nimittäin omat vihamiehensä...

Komisario Kanervalla on jännittävä mysteeri ratkottavanaan. Miten yöllinen laivasireeni oikein liittyy rouvan kuolemaan?

Laiva huusi yössä on jännittävä dekkari Kirsti Porrakselta.Kirsti Porras (1908–1986) oli yksi ensimmäisiä suomalaisia naisdekkaristeja. Salapoliisiromaanien lisäksi hän kirjoitti myös näytelmiä ja radiokuunnelmia.

Omituinen murha parantolassa, nuoren taiteilijan mystinen kuolema... Kun murhaaja on saatava selville, komisario Kanervalta ei jää yksikään kivi kääntämättä. 1940-luvulle sijoittuva sarja vie lukijan jännittävään, menneen ajan Suomeen.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone