Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Ryktet om systrarna Hamilton
Isbn: 978-91-7799-523-4
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2022
Uppläsare: Anna Harling
Length: 14 timmar 53 minuter

Ljudbok

Ryktet om systrarna Hamilton

Det gick rykten om Esther Hamilton i den lilla staden Noah Vale i Queensland, vilket slutade med att hon rymde hemifrån. Tjugo år senare anländer hennes döttrar Sonnet, Fable och Novella Plum till staden efter att deras mor gått bort.
Sonnet är tjugo år gammal och sina systrars förmyndare. Hon har aldrig satt sin fot i Noah Vale men trots det har hon varit snacket i stan under två decennier. Fable är tolv år gammal, makalöst vacker, och redan en begåvad konstnär. Plum är tre år gammal och har precis förlorat sin mamma och det enda hem hon någonsin känt till.
Allt eftersom åren går anpassar de tre systrarna sig till sina nya liv. De arbetar, går i skolan och simmar i det svalkande vattenfallet som ligger i närheten av staden. Men misstänksamhet och dömande följer systrarna Hamilton vart de än går. I en liten stad där alla tror att de vet allt om varandra är det svårt att fly från det förflutna. Kommer deras mors handlingar att avgöra flickornas framtid? Är historien ämnad att upprepa sig?
Ryktet om systrarna Hamilton är en fängslande historia om familjerelationer, hemligheter och att hitta sin plats i världen.

AVERIL KENNY är en australiensisk författare som bor i Far North Queensland med sin familj. Hennes bästa skrividéer kommer till henne när hon springer längs den grönskande bäcken vid sitt hem. Ryktet om systrarna Hamilton är Averil Kennys debutroman.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone