Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Valkoinen syreeni
Isbn: 978-87-2801-424-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: October 2022
Narrator: Johanna Kokko
Length: 9 hours 42 minutes

Audiobook

Valkoinen syreeni

Huippusuositun rikossarjan ensimmäinen osa Jo Nesbøn ja Karin Fossumin faneille!

Kesä tekee tuloaan Lundin yliopistokaupunkiin, ja kaupungin monilukuisia opiskelijoita odottaa loma nurkan takana. Tummat varjot levittäytyvät kirkkaiden alkukesän päivien keskelle, kun nuori tyttö löydetään silvottuna kaupunginpuiston pensaikosta. Lyhyen matkan päässä on pahoinpidelty nuorukainen. Kumpikin uhri pitelee kädessään valkoista syreeninoksaa.

Poliisitarkastaja Sara Vallén saa tutkinnan vastuulleen, mutta joutuu pian sivuun, kun hänen poikansa nimetään pääepäillyksi. Pelastaakseen poikansa Sara jatkaa rikoksen selvittämistä yksin.

Valkoinen syreeni aloittaa huippusuositun rikossarjan, joka kertoo Sara Vallénista ja hänen kollegoistaan Lundin poliisissa. Realistinen nordic noir -sarja sopii niin true crime -faneille kuin kaunokirjallisuuden ystäville.
'Kirja on yksi parhaista dekkareista, joita Ruotsissa on julkaistu viime vuosina.' Inger Wassenius, BTJ

"Cecilia tietää, miten poliisityötä tehdään, miten ihmiset käyttäytyvät hädässä ja millainen koettelemus se on poliseille ... Hän kuvaa poliiseja, jotka tekevät kaikkensa rikollisten kiinni saamiseksi ja jotka samalla haluavat pitää perhe-elämän koskemattomana. ... Tämän Cecilia Sahlström tekee todella, todella hyvin. Jos haluat jännitystä viikonloppuun, on Vit Syren aivan täydellinen." Ulrika Larsson, P4 Halland

"Aivan loistava debyytti." Ylva kort och gott

"Hyvin kirjoitettu ja jännittävä kirja, joka tuntuu lähes todelliselta. Poliisin työ on kuvattu epätavanomaisen realistisella tavalla, mikä ei ole niin yleistä nykypäivän dekkareissa. Mutta kirjoittaja onkin kokenut poliisi. Odotan jatko-osaa (...)" Rutles

Cecilia Sahlström on ruotsalainen rikoskirjailija, joka on työskennellyt 20 vuotta Ruotsin poliisissa. Sahlströmin esikoisdekkari Valkoinen syreeni nousi heti myyntimenestykseksi ja sitä kehuttiin realistisesta ja oivaltavasta poliisityön kuvauksesta. Sahlström asuu perheineen Lundissa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone