Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Jää jalkojesi alla
Isbn: 978-91-8034-868-3
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance
Accessible since: October 2022

E-book

Jää jalkojesi alla

Pakahduttavaa romantiikkaa Skotlannin jylhissä maisemissa
 
Klaanipäällikkö Evan McAlister saa käskyn Skotlannin kuninkaalta: Evanin on naitava jompikumpi kilpailevan McGregorin klaanin tyttäristä ja näin pantava loppu vuosien klaaniriidoille. Järjestely aiheuttaa kuitenkin eripuraa muiden klaanien keskuudessa. Evan yrittää parhaansa mukaan luovia haastavassa tilanteessa, mutta vihollinen on lopulta lähempänä kuin Evan arvaakaan.
 
McGregorin nuorempi tytär Meg ei todellakaan aio suostua kuninkaan vaatimuksiin naimakaupoista McAlisterin klaanipäällikön kanssa ja haluaa suojella myös sisartaan Ailia. Meg punoo hullunrohkean juonen, jonka seurauksena hän päätyy McAlisterin linnaan esittämään jotakuta aivan toista kuin oikeasti on. Lopulta Meg ymmärtää, että pelissä on hänen henkensä lisäksi myös hänen sydämensä.
 
Josephine Lys on espanjalainen kirjailija, joka on erikoistunut historialliseen romantiikkaan. Ammatiltaan hän on juristi, mutta intohimo lukemiseen johdatti hänet kirjailijan uralle.Kirjoittamisen ja lukemisen lisäksi Lys rakastaa matkustelua ja maalaamista. Lysin McGregorin klaanista kertova trilogia vie kohtalokkaalle matkalle Skotlannin jylhiin maisemiin.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone