Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Häpeäloukku
Isbn: 978-91-8034-481-4
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: October 2022
Narrator: Krista Putkonen-Örn
Length: 9 hours 4 minutes

Audiobook

Häpeäloukku

Toivo parasta, pelkää pahinta

Mona Schillerin uusi elämä Vargönissä on raunioina, ja hänen poikansa kieltäytyvät puhumasta hänelle. Vanha ystävä ottaa Monaan yhteyttä ja pyytää hänen apuaan löytääkseen tyttärensä Sophien. Pian käy ilmi, ettei kyseessä ole ensimmäinen kerta, kun Sophie on kadonnut. Samaan aikaan Monan poliisina työskentelevä poika Anton kutsutaan tutkimaan kuolemantapausta. Nuori tyttö on hirttäytynyt puuhun Trollhättanin kirkon pihalla. Itsemurhalta vaikuttanut tapaus paljastuu pian murhaksi, kun oikeuslääkäri toteaa tytön kuolleen ennen kuin hänet hirtettiin.

Häpeäloukku on neljäs osa Vargönin pienen työläisyhteisön ympärille sijoittuvassa rikossarjassa, jossa kohdataan julmankaunista luontoa, salaperäisiä mysteereitä ja epätavallisia persoonia. Kaiken keskiössä on 56-vuotias Mona Schiller, peloton ja piinkova nainen, jotka ratkoo rikoksia, mutta kantaa omia synkkiä salaisuuksiaan.

Kamilla Oresvärd on syntynyt 1967 Falunissa, Ruotsissa. Hän debytoi ensimmäisellä romaanillaan 47-vuotiaana tehtyään ensin pitkän uran bisnesmaailmassa. Mona Schiller -sarja on koukuttanut lukuisia skandidekkarifaneja Ruotsissa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone