Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Kaikki mikä on oikeaa ja puhdasta
Isbn: 978-87-0237-014-0
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: October 2022
Narrator: Krista Putkonen-Örn
Length: 11 hours 12 minutes

Audiobook

Kaikki mikä on oikeaa ja puhdasta

Tunnelmallisen joulun varjoissa kytee salaisuus 

Vimmerbyssä on jouluaatto, ja kolme perhettä viettää tunnelmallista viikonloppua yhdessä. Ulkopuolelta tarkasteltuna heillä on kaikki mitä toivoa saattaa: rakkautta, ystävyyttä, kaunis koti ja hyvä toimeentulo. Pinnan alla kytee kuitenkin salaisuuksien verkosto. Myöhään jouluaattoyönä yksi seurueen miehistä löydetään raa’asti murhattuna, ja poliisitarkastaja William Johnson on johtamassa tutkintaa. Jäljet johdattavat Johnsonin kollegoineen tutkimaan uskonnollista yhteisöä, johon murhattu mies kuului lapsuudessaan. 

Josephinella ja Williamilla riittää ongelmia myös henkilökohtaisessa elämässään. Josephinen perhe kamppailee menneisyyden traumojen kanssa, ja Williamin pikkuveli James on pulassa. 

Paksun lumivaipan sataessa mysteeri tihenee ja kysymyksille ei näytä tulevan loppua.

Kaikki mikä on oikeaa ja puhdasta on toinen osa poliisitarkastaja William Johnsonista kertovassa sarjassa, jossa murhatutkimukset, ihmissuhteet ja pikkukaupungin elämä yhdistyvät taitavasti punotuksi kokonaisuudeksi, jota ei malta laskea käsistään. Kirjailija Michaela Winglycke on käyttäytymistieteilijä ja opiskelee lakia Tukholmassa. Hän varttui itse Vimmerbyn pikkukaupungin lähistöllä.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone