Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Kohtalokas kierros
Isbn: 978-95-2375-558-1
Publisher: Minerva kustannus
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: October 2022
Narrator: Martti Ranin
Length: 8 hours 55 minutes

Audiobook

Kohtalokas kierros

Tyttöjen piti vain jakaa sanomalehtiä. He päätyivät niiden otsikoihin.

Kohtalokas kierros aloittaa Norwichiin sijoittuvan DCI Kett -dekkarisarjan, jossa rikosylikomisario Kett selvittää rikoksia yrittäen samalla selvitä perhettään kohdanneesta tragediasta.

Rikosylikomisario Robert Kettin eteen on osunut vain yksi tapaus, jota hän ei ole pystynyt selvittämään. Hänen oman vaimonsa katoaminen.

Murtunut Kett jättää työnsä Suur-Lontoon poliisissa ja muuttaa kolmen pienen tyttärensä kanssa Norwichiin toivoen voivansa eheyttää elämänsä ja rikkoutuneen perheensä.

Toivottu rauha rikkoutuu kuitenkin nopeasti. Kaksi nuorta lehdenjakajatyttöä on kadonnut ja jäljet viittaavat sarjakidnappaajaan.

Vastentahtoinen Kett vedetään mukaan rikostutkintaan, josta tulee yksi hänen uransa synkimmistä. Se saattaa paljastaa myös totuuden siitä, mitä hänen vaimolleen on tapahtunut.

”Kettin kaltaista dekkarihahmoa ei ole ennen tullut vastaan. Kuin Jack Reacherin ja John Rebusin yhdistelmä, ja aivan unohtumaton. Jännittävin tänä vuonna lukemani dekkaridebyytti!” – Thrilling Fiction

Alex Smith on englantilainen kirjailija, jonka DCI Kett -dekkarisarja on ollut jättimenestys Britanniassa. Hän on aiemmin julkaissut nimellä Alexander Gordon Smith kolmetoista lasten- ja nuortenromaania. Alex Smith asuu Norwichissä vaimonsa ja kolmen tyttärensä kanssa.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone