Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Sakerna vi aldrig sa
Isbn: 978-91-8915-744-6
Publisher: Sekwa förlag
Category:
Novels
Accessible since: October 2022
Narrator: Charlotta Åkerblom
Length: 8 hours 32 minutes

Audiobook

Sakerna vi aldrig sa

En charmig och annorlunda berättelse om att få en andra chans

Julia bor i New York, jobbar som designer och ska snart gifta sig med Adam. Hon har allt man kan drömma om, men känner ändå att det är något som saknas.    

Tre dagar innan bröllopet vänds Julias liv upp och ned. Hennes ständigt frånvarande pappa dör och bröllopsfesten ställs in och blir en begravning. Döm om hennes förvåning när pappan ifråga sedan dyker upp i hennes lägenhet!   

Det visar sig att pappan har en sista överraskning till Julia - en resa som ska ge svar på hennes frågor. Det blir ett äventyr som tar henne till Montreal, Berlin och Paris i jakten på sanningen om förlorade kärlekar och frånvarande pappor.   

Sakerna vi aldrig sa är en rolig, skruvad och kärleksfull roman om familj och kärlek, hemligheter och försoning. Och om sakerna vi aldrig säger, trots att vi vet att det en dag är för sent.  

"I Levys feelgoodgryta finns alltid lika delar romantik, humor och värme men även en nypa salt. När detta blandats noga till en balanserad historia så skruvas hela härligheten några varv; här kan nästan vad som helst hända och det gör det också. Det är dråpligt och smått galet emellanåt, men framför allt är det här en berättelse om att försöka hitta tillbaka till varandra i en nära men trasslig relation och att våga försonas trots många hinder på vägen." - Maria Näslund, Göteborgs-Posten

"Rolig, lättsam, fantasifull." - Metro

Marc Levy är den mest lästa, nu levande, franska författaren. Han bor i New York.   


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone