Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Myrskyn ratsastaja – romaani seikkailija Seppo Murajasta
Isbn: 978-87-2843-839-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Travel & Holiday
Accessible since: November 2022
Narrator: Panu Vauhkonen
Length: 4 hours 53 minutes

Audiobook

Myrskyn ratsastaja – romaani seikkailija Seppo Murajasta

Psychopath II on alle kuusimetrinen moottorivene ja aivan liian pieni matkaan maailman ympäri. Mikään ei kuitenkaan estä huimapäistä Seppo Murajaa, joka on jo tullut kuuluisaksi ylitettyään Atlantin pienellä moottoriveneellä vuonna 1970.

Vuonna 1972 seikkailija irtautuu Aurajoen penkereeltä tuhansien turkulaisten hyvästelemänä. Taakse jäävät kiistat raskaana olevan vaimon, oman isän, oikeuslaitoksen ja sponsoreiden kanssa. Edessä siintävät valtameret, vapaus ja seikkailu, josta Muraja on aina haaveillut.

Maaliskuussa 1974 Psychopath II löydetään Biskajan rannikolta rantaan huuhtoutuneena ja tuhoutuneena. Seppo Murajasta ei havaita merkkiäkään. Mitä tapahtui?

Huima tositarina uhkarohkean miehen viimeiseksi jääneestä merimatkasta! Mukaansatempaava meriromaani eläytyy Murajan kokemuksiin aidon kirjeenvaihdon sekä lukuisten aikalaishaastattelujen avulla, ja vie lukijan samaan veneeseen aikansa rämäpään kanssa. Seppo Murajan kaltaisia miehiä ei enää valmisteta.Pete Suhonen on kirjailija ja City-lehden entinen päätoimittaja. Veneily on hänelle rakas harrastus.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone