Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Att jaga drömmar / Grekiska nätter
Isbn: 978-91-5077-980-6
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Att jaga drömmar / Grekiska nätter

Att jaga drömmar

Förhållandet mellan Niko och hans far har under lång tid präglats av bråk och missämja, och när pappan efter en resa återvänder med en bruten höftled och en sköterska har Niko genast bilden klar för sig. Hon är en lycksökerska som är ute efter familjens förmögenhet. Men att allt inte är som det ser ut blir snart tydligt, och då hemligheter kommer upp till ytan är Niko tvungen att fatta ett tufft beslut …

Grekiska nätter

En vacker ö och ett absurt ultimatum gör att mångmiljardären Theo Diakos söker upp Kerry Martin – kvinnan han en gång hade ett förhållande med. Han vill att hon ska följa med till Grekland och spela hans flickvän för att bevisa att han inte bara är en ”känslokall byggherre”. Och konstigt nog känner han sig som allt annat än känslokall i Kerrys närhet.

En gång i tiden var Theo allt Kerry någonsin velat ha, men så råkade hon höra något som förändrade allt. Nu har hon gått vidare och skapat en ny tillvaro för sig och sitt barn – hans barn. Fast besluten att inte bryta det löfte hon en gång gav, att aldrig berätta om sonen för Theo. Ett par dagar på en grekisk ö är ett lågt pris att betala om det innebär att han sedan lämnar henne ifred. Vad kan rimligtvis hända?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone