Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Hitman
Isbn: 978-87-2824-882-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom Unga vuxna
Tillgänglig sedan: december 2022
Uppläsare: Viktor Carlsson
Length: 2 timmar 55 minuter

Ljudbok

Hitman

'Andreas, innan du packar ihop bör du veta en sak: I vår familj betyder det faktiskt något att ansluta sig till de vuxna. Det som händer nu har hänt med alla pojkar i min familj på deras konfirmationsdag. Jag hoppas verkligen att du kommer att följa traditionen och göra mig stolt', sa pappa och tittade på mig som han aldrig tidigare hade gjort. Med en blandning av respekt och nervös förväntan.

Andreas står inför sitt livs största dilemma när han får en något annorlunda konfirmationsgåva av sina föräldrar. Oavsett vad han gör verkar hans liv bara ha en enda riktning: rakt mot avgrunden.




Peter Krogholm, född 1976, är en dansk journalist och författare till mer än tio ungdomsromaner. Hans böcker läses ofta i skolor och hans trilogi 'Hitman', för vilken han fick ett Orla Award 2018, förväntas bidra till diskussioner om moraliska dilemman, gott och ont och allt däremellan.

HITMAN är hisnande och fartfylld serie späckad med hämndtörst och moraliska dilemman som ständigt utmanar läsaren med frågor om vad som är rätt och fel.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone