Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Ennustus
Isbn: 978-87-2831-136-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: december 2022
Uppläsare: Susanna Hyvärinen
Length: 9 timmar 7 minuter

Ljudbok

Ennustus

Prinsessakaksoset Armada ja Elena elävät toisistaan tietämättä, kunnes Tähtilinnassa asuva Armada saa kuulla totuuden ja juonii siskonsa luokseen. Kaksoset temmeltävät linnassa huvittavien taikaolentojen liehuessa ympärillä, ja parivaljakko hitsautuu nopeasti yhteen eroavista luonteista huolimatta. Mukavaa tutustumista varjostaa kuitenkin lähestyvä 13-vuotispäivä, jolloin kaksosia koskeva ennustus uhkaa käydä toteen.

Hulvaton taikaseikkailu hauskuuttaa nuorta lukijaa ja tarjoaa Frozen-faneille uuden, vauhdikkaan sisarkaksikon, johon ihastua. Ennustus on kotimaisen fantasiagenren riemukas uranuurtaja ja sarjan aloitusosa.



Hanna van der Steen on suomalainen lasten- ja nuortenkirjailija, joka tunnetaan kekseliäästi fantasiaelementtejä ja huumoria yhdistelevistä kirjoistaan. Koulutukseltaan van der Steen on kauppatieteiden maisteri.

Iloa hersyvä, alakouluikäisille suunnattu fantasiasarja kertoo Tähtilinnan prinsessakaksosista, jotka uhmaavat rohkeasti niin kirouksia kuin ikäviä ennustuksiakin.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone