Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Tre liv
Isbn: 978-91-8955-306-4
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2023
Uppläsare: Anna Jönsson
Length: 10 timmar 50 minuter

Ljudbok

Tre liv

När Marija träffade Iosif tog hennes liv en ny riktning. Trots att Iosif levde ihop med en multisjuk kvinna som han inte tänkte lämna, valde hon att inleda en relation med honom.  
Nu fördelar Iosif sin tid mellan de två kvinnorna så gott han kan, och Marija försöker lära känna hans sambo Almira. Det är svårt eftersom Almira inte längre kan tala. På grund av hennes sjukdom tvingas de tre leva mycket inrutat, helt utan utrymme för spontanitet. Dessutom finns det människor som ifrågasätter deras tresamhet. En dag får Iosif ett telefonsamtal som ändrar alla förutsättningar och kommer att påverka deras gemensamma tillvaro. Orkar Marijas och Iosifs redan komplicerade förhållande ännu fler påfrestningar?

Tre livär en sällsynt historia, som vem som helst av oss skulle kunna hamna mitt i. Det är den fristående fortsättningen på den hylladeOch livet bara pågår.

 

Ingela Wadbring bor i Alingsås men arbetar sedan många år som professor i journalistik vid Mittuniversitetet i Sundsvall. Förutom skönlitteratur har hon gett ut en stor mängd facklitteratur. Hon är också verksam som konstnär och har deltagit på flera utställningar.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone