Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Käyköön oikeus armosta
Isbn: 978-87-0237-016-4
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2023
Uppläsare: Krista Putkonen-Örn
Length: 11 timmar 60 minuter

Ljudbok

Käyköön oikeus armosta

Keskellä väkijoukkoa tapahtuva murha ravistelee Vimmerbyn pikkukaupunkia

On toukokuu ja Vimmerbyssä järjestetään vuosittainen opiskelijoiden paraati. Källangsparkeniin on kerääntynyt paljon väkeä ja aurinko paistaa kirkkaalta siniseltä taivaalta – tunnelma on parhaimmillaan. Ilonpidon rikkoo kuitenkin äkillinen laukauksen ääni, ja kaikkien kauhuksi joku kaatuu maahan juhlivan ihmisjoukon keskellä. On tapahtunut murha.

Poliisitarkastaja William Johnson johtaa tutkintaa yhdessä kollegoidensa kanssa. Pian käy ilmi, että uhrilla oli menneisyydessään paljon salattavaa ja jopa useita vihollisia. Mutta olisiko joku heistä valmis tappamaan?

Juristina työskentelevä Josephine on juuri saanut päätökseen huoltajuuskiistan, jossa viisivuotiaan Bonnien huoltajuus myönnetään tämän isälle, Josephinen asiakkaalle, josta Bonnien äiti on yrittänyt jo kauan vieraannuttaa lastaan. Bonnien juonitteleva äiti yrittää kuitenkin tehdä kaikkensa, jotta lain päätöstä ei saada käytännössä toteutumaan.

Käyköön oikeus armosta on kolmas osa poliisitarkastaja William Johnsonista kertovassa sarjassa, jossa murhatutkimukset, ihmissuhteet ja pikkukaupungin elämä yhdistyvät taitavasti punotuksi kokonaisuudeksi, jota ei malta laskea käsistään. Kirjailija Michaela Winglycke on käyttäytymistieteilijä ja opiskelee lakia Tukholmassa. Hän varttui itse Vimmerbyn pikkukaupungin lähistöllä.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone