Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Hela mitt hjärta
Isbn: 978-91-7799-564-7
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2023
Uppläsare: Anna Harling
Length: 13 timmar 9 minuter

Ljudbok

Hela mitt hjärta

"Fängslande berättelse om hemligheter och svek." Frida Boisen

När Livia skrivs ut från sjukhuset efter att ha vårdats för en hjärtinfarkt gör hon det med en förnimmelse av att ingenting är som vanligt. Hon känner sig som en ny människa. Kanske inte till det yttre, men inombords är hon förändrad och hon är ödmjukt tacksam över att ha fått en andra chans i livet. Men tanken på vad det innebär och vad som väntar gör henne livrädd. I allt detta blir saknaden efter barnen bottenlös.

I sju år har hon funnit sig i att hennes tre barn inte vill ha någon kontakt. Inte ett ord. Inte en rad. Inte ett möte. Inte en dag har gått utan att hon tänkt på dem och undrat hur de har det.

När hon trevande börjar närma sig dem river det upp sår från en tid som de alla försökt glömma. Ett äktenskap som kanske aldrig borde ingåtts, en uppväxt som kantats av tystnad och falska motiv. Alla har de minnen som präglat dem. Men har de samma bild av vad som hände i villan där de bodde?

Hela mitt hjärta handlar om en mors värsta mardröm. Om hur rädslan för att lämnas och såras till slut blir så stor att ett liv i ensamhet är enda utvägen. Tills hjärtat en dag slår nya slag och vill något annat.

ANNE LILJEROTH är född 1963 i Skara men bor sedan länge i Stockholm. Hon debuterade som författare 2013 och Hela mitt hjärta är hennes åttonde roman. Med sitt känsliga språk utforskar hon livets snårskog och ämnen som berör.

"Oförglömlig läsning om ensamhet och rädsla som flätar samman en splittrad familj och deras trauman." Emmie Spånberger, BTJ

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone