Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Lindra oro och ångest (lättläst)
Isbn: 978-91-8914-975-5
Förlag: LL-förlaget
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa Lättläst
Tillgänglig sedan: januari 2023

E-bok

Lindra oro och ångest (lättläst)

Det finns alltid något att oroa sig för, något vi är rädda för kommer att hända. Vi kanske oroar oss för jobbet eller skolan, för att pengarna inte ska räcka eller för att de vi älskar ska bli sjuka. Oron är en naturlig del av livet. För det mesta kan vi acceptera att den finns och hantera den.

Men ibland blir oron för stark och går över i ångest. Vi kan uppleva att oron och ångesten tar över vår vardag, suger all vår energi och påverkar våra val och vad vi kan göra. Då behöver vi hitta sätt att lindra vår oro.

I boken Lindra oro och ångest presenterar psykologen Helena Kubicek Boye flera metoder som kan få oron och ångesten att minska. Metoderna är enkla att förstå och utföra, och går bra att göra hemma på egen hand. I boken förklaras också vad oro och ångest är, hur och varför känslorna uppstår och hur det kan kännas i kroppen när oron och ångesten tar över.  

Författaren Helena Kubicek Boye har mångårig erfarenhet som psykolog på vårdcentral. Hon är också verksam som skönlitterär författare och skriver både deckare och barnböcker.

Lättlästnivå: 2 Lättare




EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone