Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Viimeinen malja
Isbn: 978-87-2846-769-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery Romance True Crime
Accessible since: February 2023
Narrator: Hannamaija Nikander
Length: 8 hours 30 minutes

Audiobook

Viimeinen malja

Harmittomalta vaikuttaneen miehen kuolema, vuosia sitten tapahtunut raiskaus – rikosylikonstaapeli Kristiina Elolla on sotkuinen tapaus selvitettävänä.
 
Kesä on kuuma ja tukahduttava. Rikosylikonstaapeli Krisse Elo tutkii myrkytykseen kuolleen miehen tapausta. Mies oli elellyt eristäytyneenä häiritsemättä ketään. Onko kyseessä itsemurha vai myrkyttikö joku harmittoman miehen tahallaan? Samoihin aikoihin nuori nainen miettii, pitäisikö hänen kertoa poliisille vuosien takaisesta raiskausyrityksestä. Onko tapahtuneella osuutta nyt sattuneeseen kuolemaan?
 
Rikostutkinnan ohessa Krisse yrittää tottua uusiin työkavereihin ja naapureihin. Kotikylään kesäksi muuttaneen pariskunnan rouva Mette Kuurola on tyylikäs nainen mutta kavahtaa joitakin kyläläisiä. Miksi?
 
Viimeinen malja on viidestoista osa hollolalaisen Eija Piekkarin suosittua Kristiina Elo -dekkarisarjaa. Uskottavaa rikostutkintaa ja poliisien oman elämän inhimillisiä tapahtumia yhdistävä Kristiina Elo -sarja on kiehtonut lukijoita jo yli vuosikymmenen.Eija Piekkari kirjoittaa dekkareita, joiden tapahtumat sijoittuvat erityisesti Päijät-Hämeeseen. Usein kirjoissa seikkailee rikosylikonstaapeli Kristiina Elo.

Rikosylikonstaapeli Kristiina Elo on törmännyt uransa aikana lähes kaikkeen – tai niin sitä luulisi. Rikollisten maailma pääsee kuitenkin yllättämään, ja Elo joutuu kerta toisensa jälkeen vastakkain ihmisen pahuuden kanssa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone