Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Osuma
Isbn: 978-95-2375-687-8
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2023
Uppläsare: Jukka Pitkänen
Length: 10 timmar 59 minuter

Ljudbok

Osuma

Nykytekniikka voi paljastaa asioita, joiden olisi ollut parempi pysyä piilossa.

Jännityksen mestarin uusi kiivastempoinen toimintatrilleri sukeltaa nettitrollien toimintaan – ja sen tappaviin seurauksiin.

Wilde on erakoituneena elävä mies, joka ei tiedä mitään perheestään tai omasta identiteetistään. Hän tietää vain sen, että hänet löydettiin pienenä poikana metsästä, missä hän oli elänyt yksikseen kuin villieläin.

Kun Wilde löytää online-tietokannasta miehen, jonka DNA täsmää hänen omaansa, on hän lähempänä arvoituksen ratkeamista kuin koskaan. Mutta isän tapaaminen herättää enemmän kysymyksiä kuin antaa vastauksia.

Wilde jatkaa perheenjäsenten jäljittämistä DNA-nettisivustoilla ja törmää salaiseen ryhmään, joka on ottanut tehtäväkseen paljastaa anonyymejä nettitrolleja. Sitten ryhmän jäseniä alkaa kuolla yksi kerrallaan. Joku on ottanut salaseuran tähtäimeensä ja hänen seuraava uhrinsa saattaa olla Wilde itse.

Harlan Coben ei petä koskaan.” – Lee Child

Aina kun luulet, ettei Harlan Coben voi enää kehiä kokoon koukuttavampaa juonta, häneltä ilmestyy uusi romaani, joka onnistuu ylittämään edellisen.” – San Francisco Chronicle

Amerikkalainen Harlan Coben on yksi maailman menestyneimmistä trillerikirjailijoista. Hänen kirjojaan on käännetty 43 kielelle, ja niitä on myyty yli 75 miljoonaa kappaletta.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone