Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Kaulanauha ja kalebassi
Isbn: 978-87-2845-805-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: March 2023

E-book

Kaulanauha ja kalebassi

Jännitystä ja huikeita käänteitä menneen ajan Kiinassa.

Kun tuomari Dee ratsastaa hiljaisessa metsässä, hän pelkää tihkusateen muuttuvan rankkasateeksi minä hetkenä hyvänsä. Ja kaiken huipuksi hän on eksyksissä... Onneksi Dee kohtaa pian muukalaisen – mutta minkälaisen sellaisen! Mies näyttää hetken ajan aivan Deeltä itseltään ja saa tuomarin pois tolaltaan. Tuntematon mies paljastuu munkiksi. Mies osaa neuvoa Deelle tien pois metsästä, kohti kaupunkia. Samalla mies kertoo kaupungista löytyneestä kuolleesta miehestä. Mistä on kysymys? Ja liittyykö munkki kuolemaan jollain tavalla? Pian Dee on keskellä huimaa mysteeriä, johon liittyy kadonnut kaulanauha ja kalebassi eli kurpitsapullo.

Kaulanauha ja kalebassi on mukaansatempaava salapoliisiromaani, jossa seurataan tuomari Deen kiehtovia salapoliisitutkimuksia 600-luvun Kiinassa.Hollantilainen Robert van Gulik (1910–1967) teki pitkän uran diplomaattina. Hän asui vuosia Kaukoidässä, jonne myös hänen jännittävät historialliset dekkarinsa sijoittuvat.

Tuomari Dee on salapoliisi, joka kohtaa mitä jännittävimpiä murhia ja mysteerejä 600-luvun Kiinassa. Samalla kirjat tarjoavat huikean aikamatkan Kiinan kiehtovaan historiaan.


EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone