Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Neljäs aalto
Isbn: 978-87-0238-174-0
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: March 2023
Narrator: Anniina Piiparinen
Length: 10 hours 9 minutes

Audiobook

Neljäs aalto

Mitä tapahtuu, kun naiset saavat tarpeekseen kokemistaan julmuuksista?

Linn, Elena ja Moa koettavat jälleenrakentaa elämäänsä hirveiden kokemustensa jälkeen. Miesten käsissä kärsitty väkivalta on jättänyt jälkensä heistä jokaiseen. Moa yrittää aloittaa puhtaalta pöydältä päihdeongelmasta toipuvan äitinsä kanssa, kun taas Linn ja Elena rakentavat yhteistä elämää uudessa kodissa. Menneisyyden demonit eivät kuitenkaan tunnu jättävän heitä rauhaan, ja niin Linnillä, Elenalla kuin Moallakin on omat tapansa selviytyä maailmassa, joka on kohdellut heitä kaltoin.

Samaan aikaan Malmössä “Lasernaiseksi” nimetty tuntematon hyökkääjä levittää kauhua. Uhreiksi näyttää valikoituvan aivan tavallisia, viattomia kadulla kulkevia miehiä, mikä kuohuttaa koko kaupunkia ja erityisesti miesaktivistiksi itseään tituleeraavan Sixten Törnholmin johtamaa, miesten oikeuksia ajavaa joukkiota. Sixten Törnholm seuraajineen pitää pöyristyttävänä ajatusta, että miesten tulisi vältellä yksin ilta-aikaan liikkumista. Pian ajojahti alkaa kiihtyä ja käynnistää hirvittävien tapahtumien aallon…

Caroline Grimwalker on tunnettu ruotsalainen kirjailija, joka on työskennellyt ennen kirjailijanuraansa stripparina ja opiskellut esimerkiksi psykologiaa, viestintää, oikeustiedettä ja luovaa kirjoittamista. Hän on julkaissut lukuisia kirjoja yksin ja yhdessä puolisonsa Leffe Grimwalkerin kanssa. Caroline Grimwalker opettaa kirjoittamista, haamukirjoittaa, kääntää, luennoi ja hallitsee monet eri genret jännityksestä fantasiaan ja kauhuun. Neljäs aalto on Aallonmurtajat-jännitystrilogian toinen osa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone